Setup voor iPhone en iPad

Met de Eyefi Mobi-app kun je foto's versturen vanaf de Eyefi Mobi-kaart naar je iPhone of iPad, synchroniseren met Eyefi Cloud, of ze delen op je favoriete website. Je Eyefi Mobi-kaart brengt je foto's automatisch over naar je Apple-apparaat; zonder kabels en zonder gedoe! (Houd er rekening mee dat de app momenteel alleen beschikbaar is in de VS en Canada.)

Eyefi Mobi voor iPad en iPhone

Maak de installatie van eerdere versies van Eyefi-apps op het iOS-apparaat ongedaan.

Download de gratis Eyefi Mobi-app uit de App Store of klik hieronder op de knop Downloaden.

Downloaden

Als je de Eyefi Mobi-app al hebt ingesteld, volg dan deze instructies om een Eyefi Mobi-kaart te activeren.

De Eyefi Mobi-kaart instellen:

1. Installeer en open de Eyefi Mobi-app.
  2. Tik op Beginnen
  3. Tik op Stel Mobi-kaart in
  4. Voer de activeringscode van de Mobi-kaart in en tik daarna op Install Profile (profiel installeren).
  5. Tik op de knop Install (installeren).
    Notitie: deze stappen zijn voor iOS 8; als uw Apple toestel iOS 7 gebruikt, tik dan op Install (Installeren), daarna op Install Now (Nu Installeren)
  6. Tik op Install (Installeren).

Tik nogmaals op Install (Installeren).

Tik op de knop Done (gereed).

Opmerking: Als gevraagd wordt om het invoeren van een wachtwoordcode, is dit de viercijferige pincode voor de iPhone/iPad.
  7. Steek de Eyefi Mobi-kaart in je camera en maak een paar .JPG-foto's. Zorg ervoor dat je de camera aan laat staan.
  8. Druk op de homeknop van je iPhone of iPad om de Eyefi Mobi-app af te sluiten en ga daarna naar het menu Instellingen.
  9. Tik op WiFi. De Eyefi Mobi-kaart staat nu als Eyefi-kaart in de lijst onder "Kies een netwerk...".
  10. Tik op de Eyefi-kaart om de Eyefi Mobi-kaart te selecteren als WiFi-netwerk.
  11. Tik op de melding bovenin het scherm om terug te keren naar de Eyefi Mobi-app.

De Eyefi Mobi-kaart is nu gekoppeld aan je apparaat. Als je weer naar de Eyefi Mobi-app gaat, zie je kort de foto's die je net hebt gemaakt wanneer de Eyefi Mobi-kaart ze overbrengt.

Een Eyefi Cloud-account aanmaken

Ben je er klaar voor om alle fantastische functies van Eyefi Cloud te gebruiken? Het aanmaken van een account is eenvoudig:

1. Tik op de knop Menu
  2. Tik op het pictogram Settings (instellingen)
  3. Tik onder Eyefi Cloud op Connect to Cloud (verbinding maken met Cloud)
  4. Tik op Sign Up (aanmelden)
  5. Voer de gewenste informatie in en tik op Sign Up (aanmelden)

Je kunt aan de slag! Elke keer dat je foto's overbrengt van je Eyefi Mobi-kaart naar je telefoon of tablet, zal de Eyefi Mobi-app worden gesynchroniseerd met Eyefi Cloud, zodat je je foto's op elk ander apparaat waarop de Eyefi Mobi-app staat geïnstalleerd of op je computer kunt bekijken met de Eyefi Web-app.