Overdrachtslimieten bestandsgrootte

Een Eyefi Mobi-kaart kan foto's van alle groottes uploaden naar je smartphone, tablet of computer. Videobestanden moeten kleiner zijn dan 2 GB. Foto's en video's worden altijd in hun originele grootte en resolutie opgeslagen op de Eyefi Mobi-kaart.

Eyefi Cloud optimaliseert foto's voor opslag- en weergavedoeleinden. Andere sites voor online delen kunnen de grootte en resolutie van foto's ook wijzigen. Daarnaast kan het uploaden van foto's en video's worden beperkt qua grootte en lengte, en bandbreedte, afhankelijk van welk soort account je hebt op een bepaalde site om te delen. Raadpleeg de informatiepagina van de site om online te delen voor de specifieke limieten van je account.

Note: Hoewel de Mobi-kaart alleen video's van 2 GB of kleiner kan overbrengen, zullen video's groter dan 2 GB opgeslagen worden op de kaart.