Nog een Mobi-kaart toevoegen op Android

Er kunnen maximaal 20 Eyefi Mobi-kaarten aan je account worden gekoppeld. Volg de onderstaande instructies om nog een Eyefi Mobi-kaart te koppelen:

1. Tik op de toets Menu

Tik op Settings (instellingen)

Opmerking: Druk op de knop Menu als je telefoon deze heeft. Tik daarna op Settings (instellingen) in het menu dat verschijnt
  2. Ga naar Mobikaarten en wifi-camera's en druk op Beheren
  3. Druk op + in de rechterbovenhoek
  4. Druk op Eyefi Mobikaart
  5. Voer de tiencijferige activatiecode van uw Eyefi Mobikaart in en druk op Toevoegen
  6. U kunt de verbinding vervolgens testen door een paar foto's te maken met uw camera, of druk op Klaar in de rechterbovenhoek om af te sluiten

De extra Eyefi Mobi-kaart is nu gekoppeld aan je Android-apparaat.