Locatieservices inschakelen voor iPhone of iPad

Om ervoor te zorgen dat de Eyefi Mobi-app toegang heeft tot de foto's op je iPhone, iPad of iPod Touch, moet je Locatieservices inschakelen. Fotogegevens bevatten informatie over waar de foto is gemaakt. Daarom vereist Apple dat toepassingen uitdrukkelijke toestemming hebben voor locatiegegevens via Locatieservices voordat deze toegang krijgen tot de foto's in de Activabibliotheek.

Locatieservices inschakelen

Wanneer je de Eyefi Mobi-app voor de eerste keer gebruikt, krijg je het bericht "U heeft geen toegang tot de Activabibliotheek."

Volg de onderstaande instructies voor toegang tot de Activabibliotheek voor de Eyefi Mobi-app:

Voor iOS 7:

1. Tik in het beginscherm op het pictogram Instellingen.
  2. Tik op Privacy.
  3. Tik op Location Services (locatieservices).
  4. Tik de schuifbalk Location Services (locatieservices)naar On (aan).
  5. Het kan nodig zijn naar beneden te bladeren naar Eyefi Mobi en de schuifbalk daar On (aan) te zetten.