Onvolledige, langzame of onderbroken uploads

Onder de volgende omstandigheden kunnen uploads onvolledig of langzaam zijn, of onderbroken worden:

Buiten bereik van je smartphone, tablet of draadloze netwerk

Zet de camera wat dichter bij je smartphone of tablet wanneer je problemen ondervindt met draadloos uploaden vanaf je camera. Als je camera binnen een paar meter van je smartphone of tablet staat, zal de Eyefi Mobi-kaart over het algemeen succesvol uploaden. Als je problemen ondervindt bij het overbrengen van foto's naar Eyefi Mobi Desktop, kan het zijn dat de camera zich te ver van de router bevindt; probeer de camera dichter bij de router te plaatsen.

Plaats de camera in elk geval dichter bij je telefoon, tablet of router, maak een paar foto's en wacht een minuut of twee om te zien of de kaart ze uploadt.

De energie-instellingen van je camera zijn niet aangepast

Als de Eyefi Mobi-kaart geen bestanden uploadt terwijl deze in je camera zit, moet je ervoor zorgen dat de energie-instellingen van de camera zo zijn ingesteld dat de camera zichzelf niet meteen uitschakelt. Bij de meeste camera's kun je de tijd waarin de camera de stroom naar de kaartsleuf uitschakelt, instellen. Zet deze instelling op je camera via de instelling "Automatisch uit" op zo lang mogelijk. Hierdoor zal de kaart stroom krijgen tijdens het uploaden van bestanden.