Draadloze overdracht inschakelen op 'Eyefi Connected'-camera's van Canon

Sommige Eyefi Connected-camera's schakelen de draadloze functie van Eyefi Mobi-kaarten standaard uit waardoor de Eyefi-kaart geen foto's kan overbrengen. Als de Eyefi Connected-camera geen foto's overbrengt, kijk dan of deze functie op je Eyefi Mobi-kaart is uitgeschakeld. Volg de onderstaande instructies voor de camera om de Eyefi-functionaliteit in te schakelen.

Eyefi-overdracht inschakelen op 'Eyefi Connected'-camera's van Canon

1. Druk terwijl de Eyefi-kaart op zijn plaats zit op de knop MENU
  2. Ga naar het eerste gele tabblad met moersleutel
  3. De laatst weergegeven optie is Eye-Fi settings (Eye-Fi-instellingen)
  4. Markeer deze en druk op Set (instellen)
  5. Selecteer Eye-Fi trans. (overbrengen Eye-Fi) en stel deze optie in op Enable (inschakelen)
  6. Druk op de knop MENU