Veelgestelde vragen iPhone en iPad

Hier volgt een lijst met veel voorkomende problemen die Eyefi Mobi-gebruikers kunnen ondervinden. Neem als je alle onderstaande oplossingen hebt geprobeerd en het probleem niet is opgelost contact op met de Klantenondersteuning van Eyefi.

Waarom werkt mijn activeringscode niet?

De activeringscodes van Eyefi Mobi-kaarten zijn hoofdlettergevoelig. Zorg ervoor dat alle letters als hoofdletter worden ingevoerd.

De Eyefi Mobi-app toont informatie onder het venster voor de activeringscode terwijl je informatie invoert.

Volg eerst de instructies in die informatie op. Neem als het probleem nog niet is opgelost contact op met de Klantenondersteuning van Eyefi. Geef altijd eventuele foutberichten van de Eyefi Mobi-app door.

Kan ik een Mobi-kaart toevoegen aan mijn bestaande account?

Eyefi Mobi-kaarten zijn compatibel met bestaande Eyefi Mobi-accounts. Volg deze instructies voor iPhone en iPad om je Eyefi Mobi-kaart toe te voegen aan je bestaande Eyefi-account.

Kan ik meer dan één Eyefi Mobi-kaart koppelen aan mijn telefoon of tablet?

Ja, je kan maximaal 20 Eyefi Mobi-kaarten koppelen aan je telefoon of tablet.

Waarom herkent mijn camera mijn Eyefi Mobi-kaart niet?

Controleer of je camera compatibel is met Eyefi Mobi-kaarten als je camera de Eyefi Mobi-kaart niet herkent. Als je camera niet op de lijst met compatibele camera's staat, neem dan contact op met de Klantenondersteuning van Eyefi.

Waarom worden mijn foto's niet geüpload vanaf mijn Eyefi Mobi-kaart?

Er zijn verschillende redenen waardoor de Eyefi Mobi-kaart niet effectief uploadt naar je iPhone of iPad. Raadpleeg bij uploadproblemen de volgende artikelen voor probleemoplossing:

Hoe deel ik foto's via de Eyefi Mobi-app?

Volg deze instructies om te delen op online sites (zoals Facebook of Twitter) of via e-mail.

Hoe voorkom ik dat mijn scherm donker wordt?

1. Tik op de knop Menu
  2. Tik op het pictogram Settings (instellingen)
  3. Zet de schuifbalk naast Prevent Sleep During Transfers (slaapstand voorkomen tijdens overbrengen) op On (aan)