Voeg Foto's en Videos aan Albums toe op iPhone of iPad

Volg deze stappen om foto's toe te voegen aan een album op iPhone of iPad:

1. Tik op een foto die je in je album wilt opnemen. Gebruik de multiselect functie in de rechterbovenhoek om meerdere foto's te selecteren, of druk op een titel en hou deze ingedrukt om alle foto's van een gebeurtenis, album of tag te selecteren
  2. Klik op het +-teken om het dialoogvenster Albums te laten tonen
  3. Tik op de naam van een bestaand album om de foto's aan dat album toe te voegen

OF
    Zoek naar een album door de naam ervan in het zoekvak in te voeren en tik daarna op de naam van het album als het onderin verschijnt