Voeg Foto's en Videos aan Albums toe op Android

Volg deze stappen om foto's toe te voegen aan een album op Android:

1. Tik op een foto die je in je nieuwe album wilt opnemen of gebruik de tool multiselect rechtsbovenin het scherm om meerdere foto's te selecteren voor toevoegen
  2. Tik op de knop Album
    OF
    Tik op de knop Menu en daarna op Add to Album (aan album toevoegen)
  3. Tik op de naam van een bestaand album om de foto's aan dat album toe te voegen

OF
    Zoek naar een album door de naam ervan in het zoekvak in te voeren en tik daarna op de naam van het album als het onderin verschijnt