Albums beheren op iPhone of iPad

In de weergave Albums kun je foto's een label geven, foto's uit een album verwijderen, foto's aan een ander album toevoegen en foto's delen.

Labels toevoegen aan foto's

1. Tik op een foto om deze te selecteren of gebruik de tool multiselect om meerdere foto's te selecteren
  2. Tik op het pictogram tag (label) onderin het scherm
  3. Voer de naam in van het label dat aan de foto moet worden toegevoegd of de naam van het label dat je wilt aanmaken
  4. Tik op de naam van het label wanneer het verschijnt, of tik op Create New Tag (nieuw label aanmaken)

Foto's uit een album verwijderen

1. Tik op een foto om deze te selecteren of gebruik de tool multiselect om meerdere foto's te selecteren
  2. Tik op het pictogram trash (prullenbak) onderin het scherm (Opmerking: dit verwijdert alleen foto's uit een album; ze worden niet uit je account verwijderd)

Foto's toevoegen aan een ander album

1. Tik op een foto om deze te selecteren of gebruik de tool multiselect om meerdere foto's te selecteren
  2. Tik op het pictogram + onderin het scherm
  3. Voer de naam in van het album waaraan de foto moet worden toegevoegd of de naam van het album dat je wilt aanmaken
  4. Tik op de naam van het album wanneer het verschijnt, of tik op Create New Album (nieuw album aanmaken)

Foto's delen

1. Tik op een foto om deze te selecteren of gebruik de tool multiselect om meerdere foto's te selecteren
  2. Tik op het pictogram share (delen) onderin het scherm
  3. Tik op de mogelijkheid voor delen die je wilt gebruiken