Overzicht labels

Labels zijn door gebruikers aangemaakte labels voor het organiseren van foto's. Je kunt meerdere labels aan een foto koppelen en meerdere foto's tegelijk van een label voorzien. Labels kunnen alles zijn wat jij wilt dat ze zijn!

Hier volgen wat tips en trucs voor het gebruik van labels in Eyefi Mobi-apps:

Organiseren

Wil je alle foto's van die ene persoon, plaats of gebeurtenis opzoeken? Maak labels aan met willekeurige namen en voeg hier losse of meerdere foto's aan toe.

Op label bekijken

Wanneer je op de knop Menu tikt (op iPhone en iPad) of in het vervolgkeuzemenu voor navigatie van Views (weergaven) (op Android), kun je op Tags (labels) tikken om al je labels en de foto's die je eraan hebt toegevoegd, te bekijken.