Foto's in volledige resolutie downloaden

Een foto downloaden in de originele resolutie:

1. Klik op een foto om deze in modus volledig scherm te bekijken
  2. Klik op de knop Download (downloaden) in de rechter bovenhoek

De computer zal de foto opslaan in de standaard opslagmap van je browser.

U kunt ook een reeks met foto's downloaden van de Eyefi Mobi Web App:

1. Selecteer de foto's die u wilt opslaan
  2. Klik op krijg link
  3. Open de link in een nieuw tabblad of venster
  4. Klik op het Download symbool in de rechterbovenhoek

De Eyefi Mobi webtoepassing slaat uw foto´s op in een .ZIP bestand. Om het te openen, ga naar uw downloadlocatie en klik tweemaal op het bestand genaamd Eyefi Download.ZIP.