Selecteer alle foto's en video's

Elke gebeurtenis, elk album en elke naam van een label geeft een optie om alle foto's in die categorie te selecteren:

1. De foto's van een gebeurtenis, een album openen of een label bekijken
  2. Klik onder de datum van de gebeurtenis of de naam van het album of het label Select All (alles selecteren)

Maak de selectie van foto's na het selecteren van alle foto's ongedaan door op de foto's te klikken die je niet wilt selecteren.