Setup van Eyefi Mobi Desktop

Met Eyefi Mobi Desktop kun je foto's versturen vanaf de Eyefi Mobi-kaart naar je Mac of Windows-pc, waar je ze kunt organiseren of kunt delen met vrienden en familie of op je favoriete website. Je Eyefi Mobi-kaart brengt je foto's automatisch over naar je computer; zonder kabels en zonder gedoe!

Eyefi Mobi Desktop

Download eerst Eyefi Mobi Desktop voor Windows of Mac.

Eyefi Mobi Desktop op je computer instellen:

1. Download en installeer Eyefi Mobi Desktop
  2. Voer, wanneer het installatieprogramma is voltooid, Eyefi Mobi Desktop uit
  3. Voer de tiencijferige activeringscode van de Mobi-kaart in en druk op Next (volgende)
  4. Het volgende scherm toont welke mappen Eyefi Mobi Desktop gebruikt om je foto's op te slaan; klik indien gewenst op Browse (bladeren) om verschillende mappen te kiezen voor opslag en klik vervolgens op Next (volgende)
  5. Steek de Eyefi Mobi-kaart in je camera en maak een paar foto's
  6. Klik op de knop Done (gereed) nadat Eyefi Mobi Desktop het overbrengen van foto's heeft voltooid

De Eyefi Mobi-kaart zal nu foto's naar je computer overbrengen wanneer zowel de kaart als de computer binnen hetzelfde draadloze netwerk actief zijn.