Gegevensherstel voor Eyefi Mobi-kaarten

De garantie van Eyefi voorziet NIET in gegevensherstel of vergoedingen voor gegevensherstelservices. Dit staat uitdrukkelijk vermeld in onze garantie. De garantie van Eyefi dekt het product zelf, maar dekt geen schade die voortkomt uit gegevensverlies.

Kaarten die gekoppeld zijn of herkend worden door een camera of computer

Als de Eyefi-kaart nog steeds werkt of herkend wordt door je camera of computer, dan kun je een programma voor gegevensherstel proberen. Er is een grote kans dat je gegevens hersteld kunnen worden nadat je een foutmelding ziet wanneer je de kaart gebruikt, deze per ongeluk formatteert of bestanden per ongeluk verwijdert. Eyefi raadt Rescue Pro en Rescue Pro Deluxe aan, ontwikkeld en verkocht door LC Technology. LC Technology biedt een gratis demoversie van Rescue Pro en Rescue Pro Deluxe aan. Deze demoversies laten zien welke bestanden hersteld kunnen worden en geven een overzicht van bestanden voor de meest voorkomende fototypen. De demoversies vereisen de aanschaf van een licentiesleutel voor het inschakelen van de functie voor het herstellen van herstelbare bestanden. Dit is een geweldige manier om te zien of het programma werkt voordat je het koopt en LC Technologies is beschikbaar om je te helpen met dit programma. Na het herstel van je gegevens, kan je de Eyefi Mobi-kaart formatteren en opnieuw gebruiken of als je wilt, kun je contact opnemen met de Klantenondersteuning van Eyefi voor andere opties.

Niet werkende Eyefi Mobi-kaarten

Als de Eyefi Mobi-kaart niet meer werkt of herkend wordt door je computer, dan moet je deze opsturen naar een bedrijf dat gegevens herstelt. Dit bedrijf kan dan proberen de gegevens op de Eyefi Mobi-kaart te herstellen. LC Technologies, de makers van Rescue Pro en Rescue Pro Deluxe, leveren ook gegevensherstelservices en kunnen je misschien helpen.