Nog een Mobi-kaart toevoegen op iPhone of iPad

Er kunnen maximaal 20 Eyefi Mobi-kaarten aan je account worden gekoppeld. Volg de onderstaande instructies om nog een Eyefi Mobi-kaart te koppelen:

1. Tik op de knop Menu
  2. Tik op het pictogram Settings (instellingen)
  3. Tik op Activate & view Eyefi Mobi cards (Eyefi Mobi-kaarten activeren en bekijken).
  4. Voer de activeringscode van de Mobi-kaart in en tik daarna op Add Profile (profiel toevoegen).
  5. Nadat je de Mobi-kaart hebt geactiveerd, zal de Eyefi Mobi-app je vragen je apparaat aan te sluiten. Tik op de knop OK.
  6. Tik op de knop Install (installeren).
    Notitie: deze stappen zijn voor iOS 8; als uw Apple toestel iOS 7 gebruikt, tik dan op Install (Installeren), daarna op Install Now (Nu Installeren).
  7. Tik op Install (Installeren).

Tik nogmaals op Install (Installeren).

Tik op de knop Done (gereed).
  8. Steek de Eyefi Mobi-kaart in je camera en maak een paar .JPEG-foto's. Zorg ervoor dat je de camera aan laat staan.
  9. Druk op de homeknop van je iPhone of iPad om de Eyefi Mobi-app af te sluiten en ga daarna naar het menu Settings (instellingen).
  10. Tik op WiFi. De Eyefi Mobi-kaart staat nu als Eyefi-kaart in de lijst onder "Kies een netwerk...".
  11. Tik op de Eyefi-kaart om de Eyefi Mobi-kaart te selecteren als WiFi-netwerk.
  12. Tik op de melding bovenin het scherm om terug te keren naar de Eyefi Mobi-app.

De extra Eyefi Mobi-kaart is nu gekoppeld aan je iPhone of iPad.