Foto's via de Android-app voorzien van geolabels

De Eyefi Mobi-app voor Android kan geolocatie-informatie aan foto's toevoegen als je de app hiervoor hebt geconfigureerd. Als je een camera met GPS gebruikt, dan zal de Eyefi Mobi-app die informatie niet overschrijven.

Volg de volgende stappen zodat de Eyefi Mobi-app de locatie van je apparaat kan gebruiken om foto's te voorzien van een geolabel:

1. Tik op de toets Menu

Tik op Settings (instellingen)

Opmerking: Druk op de knop Menu als je telefoon deze heeft. Tik daarna op Settings (instellingen) in het menu dat verschijnt
  2. Tik onder Application Preferences (toepassingsvoorkeuren) op Use device location (locatie apparaat gebruiken)
  3. Vink het selectievakje naast Geotag Photos(foto's voorzien van geolabel) aan

Wanneer je geolabels gebruikt, krijg je dit bericht te zien:

Als de datum en tijd van je Android-apparaat en camera meer dan één uur afwijken, zal de Eyefi Mobi-app je foto's niet voorzien van geolabels.

Wanneer je de optie Batterij optimaliseren gebruikt, zal de Eyefi Mobi-app minder vaak vragen naar de locatie van je apparaat (elke 15 minuten in plaats van elke drie minuten).