Netwerk uitgeschakeld omdat de internetverbinding langzaam is

De Galaxy S3, Galaxy S4, Galaxy Note 3 en een aantal andere telefoons van Samsung hebben een verbindingsfunctie genaamd "Auto Network Switch" (automatisch overschakelen van netwerk), waardoor de fout "Netwerk uitgeschakeld omdat de internetverbinding langzaam is" kan optreden. De instelling "Auto Network Switch" moet worden uitgeschakeld om de Eyefi Mobi-kaart verbinding te laten maken met je telefoon of tablet.

Dit doe je als volgt:

1. Open de Settings (instellingen) van de telefoon
  2. Druk op de telefoon op de knop Menu
  3. Selecteer Advanced (geavanceerd) en blader omlaag naar de optie Auto Network Switch (automatisch overschakelen netwerk)
  4. Vink de optie Auto Network Switch (automatisch overschakelen netwerk) uit
  5. Sluit het instellingenmenu af en maak een paar foto's. Het apparaat zou nu verbinding moeten maken met het netwerk van de Eyefi Mobi-kaart en de foto's overbrengen

Voor andere Android-apparaten kunnen andere opties van toepassing zijn. Kijk in de instellingen en de geavanceerde instellingen voor WiFi naar "Zoeken naar internetdiensten" of "Netwerken met slechte ontvangst vermijden" en zorg ervoor dat deze zijn uitgeschakeld. Als je nog steeds problemen ondervindt na het toepassen van deze instelling, neem dan contact op met de Klantenondersteuning van Eyefi voor ondersteuning.