Een Eyefi Mobi-kaart formatteren

Een Eyefi Mobi-kaart kan, net zoals elke andere geheugenkaart, geformatteerd worden. Het formatteren zal foto's die al geüpload zijn naar het mobiele apparaat of Eyefi Cloud of draadloze netwerkinstellingen niet verwijderen, maar de foto's die op de kaart staan wel. Wij raden aan om, indien mogelijk, te formatteren in een camera die compatibel is met Eyefi.

Gebruik bij het formatteren van je Eyefi Mobi op een computer een USB-kaartlezer met één sleuf voor een SD-kaart. Eyefi raadt het gebruik van een kaartlezer van een derde partij met sleuven voor meerdere soorten geheugenkaarten (zoals SD en CompactFlash in één lezer) niet aan. De SD Association biedt gratis software voor het formatteren van SD-kaarten op computers aan. Wij raden deze software aan voor het formatteren van de Eyefi Mobi-kaart.