Probleem met activeringscode

De activeringscodes van Eyefi Mobi-kaarten zijn hoofdlettergevoelig. Zorg ervoor dat alle letters als hoofdletter worden ingevoerd.

De mobiele Eyefi Mobi-app toont informatie onder het venster voor de activeringscode terwijl je informatie invoert.

Volg eerst de instructies in die informatie op. Neem als het probleem nog niet is opgelost contact op met de Klantenondersteuning van Eyefi. Geef altijd eventuele foutberichten van de mobiele Eyefi Mobi-app door.

Een Eyefi Mobi-kaart opnieuw activeren

Als je een Eyefi Mobi-kaart opnieuw wilt activeren en je hebt de Eyefi Mobi-app verwijderd, dan hoef je alleen maar de volgende installatie-instructies te volgen voor je telefoon of tablet:

Als je een Eyefi Mobi-kaart opnieuw wilt activeren en je hebt de mobiele Eyefi Mobi-app geïnstalleerd, volg dan deze instructies voor je telefoon of tablet: