Setup voor Android

Met de Eyefi Mobi-app kun je foto's en video's verzenden vanaf de Mobi-kaart naar je Android-telefoon of -tablet, of ze delen op je favoriete website. Je Eyefi Mobi-kaart brengt je foto's en video's automatisch over naar je Android-apparaat; zonder kabels en zonder gedoe!  Zorg ervoor dat de installatie van eerdere Eyefi-apps op je apparaat ongedaan is gemaakt.

Eyefi Mobi voor Android

Download de gratis Eyefi Mobi-app uit de Play Store of klik hieronder op de knop Downloaden:

Downloaden

Als je de Eyefi Mobi-app al hebt ingesteld, volg dan deze instructies om een Eyefi Mobi-kaart te activeren.

De Eyefi Mobi-kaart instellen:

1. Installeer en open de Eyefi Mobi-app.
  2. Tik op Beginnen
  3. Tik op Stel Mobi-kaart in
  4. Voer de tiencijferige activeringscode van uw Eyefi Mobi-kaart in en tik daarna op Gereed

De Eyefi Mobi-kaart is nu gekoppeld aan je apparaat.
  5. Steek de Eyefi Mobi-kaart in je camera en maak een paar .JPG-foto's. Zorg ervoor dat je de camera aan laat staan.

Als je weer naar de Eyefi Mobi-app gaat, zie je kort de foto's die je net hebt gemaakt wanneer de Eyefi Mobi-kaart ze overbrengt.

Een Eyefi Cloud-account aanmaken

Ben je er klaar voor om alle fantastische functies van Eyefi Cloud te gebruiken? Het aanmaken van een account is eenvoudig:

1. Tik op de toets Menu

Tik op Settings (instellingen)

Opmerking: Druk op de knop Menu als je telefoon deze heeft. Tik daarna op Settings (instellingen) in het menu dat verschijnt
  2. Tik onder Eyefi Cloud op Connect to Cloud (verbinding maken met Cloud)
  3. Tik op Sign Up (aanmelden)
  4. Voer de gewenste informatie in en tik op Sign Up (aanmelden)

Je kunt aan de slag! Elke keer dat je foto's overbrengt van je Eyefi Mobi-kaart naar je telefoon of tablet, zal de Eyefi Mobi-app worden gesynchroniseerd met Eyefi Cloud, zodat je je foto's op elk ander apparaat waarop de Eyefi Mobi-app staat geïnstalleerd of op je computer kunt bekijken met de Eyefi Web-app.