Draadloze overdracht inschakelen op 'Eyefi Connected'-camera's van Nikon

Sommige Eyefi Connected-camera's schakelen de draadloze functie van Eyefi Mobi-kaarten standaard uit waardoor de Eyefi-kaart geen foto's kan overbrengen. Als de Eyefi Connected-camera geen foto's overbrengt, kijk dan of deze functie op je Eyefi Mobi-kaart is uitgeschakeld. Volg de onderstaande instructies voor de camera om de Eyefi-functionaliteit in te schakelen.

Eyefi-overdracht inschakelen op 'Eyefi Connected'-camera's van Nikon

1. Druk terwijl de Eyefi Mobi-kaart op zijn plaats zit op de knop MENU
  2. Ga naar het Setup Menu (pictogram moersleutel)
  3. Blader naar beneden naar Eye-Fi upload (Eye-Fi uploaden)
  4. Druk op OK
  5. Selecteer de sleuf waarin de Eye-Fi-kaart zit, stel deze in op Enable (inschakelen) en druk op OK
  6. Druk op de knop MENU