Eyefi Mobi-apps downloaden

Klik op de onderstaande knoppen om de Eyefi Mobi-apps te downloaden voor gebruik met je Eyefi Mobi-kaart.

Eyefi voor iPad en iPhone

Met de Eyefi Mobi-app kun je foto's versturen vanaf je Eyefi Mobi-kaart naar je iPhone of iPad, ze synchroniseren naar Eyefi Cloud, of ze delen op je favoriete online site.

Download de gratis Eyefi Mobi-app in de App Store of klik hieronder op de knop Downloaden. (Houd er rekening mee dat de app momenteel alleen beschikbaar is in de VS en Canada.)  Zorg ervoor dat de installatie van eerdere versies van Eyefi-apps op het iOS-apparaat ongedaan is gemaakt.

Downloaden

Eyefi voor Android

Met de Eyefi Mobi-app kun je foto's versturen vanaf je Eyefi Mobi-kaart naar je Android-telefoon of -tablet, ze synchroniseren naar Eyefi Cloud, of ze delen op je favoriete online site.

Download de gratis Eyefi Mobi-app via Google Play of klik hieronder op de knop Downloaden. (Houd er rekening mee dat de app momenteel alleen beschikbaar is voor gebruikers van de Google Play Store in de VS en Canada. Gebruikers van Kindle Fire in de VS en Canada kunnen de app downloaden via de Appstore van Amazon.) Zorg ervoor dat de installatie van eerdere versies van Eyefi-apps op je apparaat ongedaan is gemaakt.