Veelgestelde vragen Android

Hier volgt een lijst met veel voorkomende problemen die Eyefi Mobi-gebruikers kunnen ondervinden. Neem als je alle onderstaande oplossingen hebt geprobeerd en het probleem niet is opgelost contact op met de Klantenondersteuning van Eyefi.

Waarom werkt mijn activeringscode niet?

De activeringscodes van Eyefi Mobi-kaarten zijn hoofdlettergevoelig. Zorg ervoor dat alle letters als hoofdletter worden ingevoerd.

De Eyefi Mobi-app toont informatie onder het venster voor de activeringscode terwijl je informatie invoert.

Volg eerst de instructies in die informatie op. Neem als het probleem nog niet is opgelost contact op met de Klantenondersteuning van Eyefi. Geef altijd eventuele foutberichten van de Eyefi Mobi-app door.

Kan ik een Mobi-kaart toevoegen aan mijn bestaande account?

Kan ik meer dan één Eyefi Mobi-kaart koppelen aan mijn telefoon of tablet?

Ja, je kan maximaal 20 Eyefi Mobi-kaarten koppelen aan je telefoon of tablet.

Waarom herkent mijn camera mijn Mobi-kaart niet?

Controleer of je camera compatibel is met Eyefi Mobi-kaarten als je camera de Eyefi Mobi-kaart niet herkent. Als je camera niet op de lijst met compatibele camera's staat, neem dan contact op met de Klantenondersteuning van Eyefi.

Waarom worden mijn foto's niet geüpload vanaf mijn Eyefi Mobi-kaart?

Er zijn verschillende redenen waardoor de Eyefi Mobi-kaart niet effectief uploadt naar je Android-telefoon of -tablet. Raadpleeg bij uploadproblemen de volgende artikelen voor probleemoplossing:

Hoe deel ik foto's via de Eyefi Mobi-app?

Volg deze instructies om te delen op online sites (zoals Facebook of Twitter) of via e-mail.

Hoe zet ik Voorzien van geolabel aan?

Volg deze instructies om Voorzien van geolabels in te schakelen in de Eyefi Android-app.

Waarom zie ik geen afbeeldingen op Eyefi Cloud, ook al staan ze op mijn Android-apparaat?

Als je afbeeldingen ziet op jouw Android-telefoon of tablet maar niet op andere apparaten, dan moet je waarschijnlijk jouw Android-apparaat synchroniseren met Eyefi Cloud. Hier zijn wat mogelijke problemen die kunnen voorkomen dat jouw apparaten kunnen synchroniseren:

• Je moet inloggen op Eyefi Cloud op je Android-apparaat
  • Je apparaten zijn niet allebei ingelogd op dezelfde Eyefi Cloud-account
  • Pauzeren synchroniseren is ingeschakeld in het Instellingenmenu
  • Sta uploads via mobielen toe staat uitgeschakeld en je bent niet verbonden met een wifi-netwerk sinds de laatste keer dat je jouw apparaten gesynchroniseerd hebt