Overzicht albums

Albums zijn door gebruikers aangemaakte groepen foto's. Maak albums aan voor elk gewenst onderwerp - vakanties, mensen of feestjes. De enige beperking is je fantasie!

Hier volgen wat tips en trucs voor het gebruik van albums in Eyefi Mobi-apps:

Organiseren

Wil je al je foto's van een bepaalde persoon of een specifieke vakantie bij elkaar houden? Maak een album aan en voeg er foto's aan toe voor gemakkelijke toegang.

Op album bekijken

Wanneer je op de knop Menu tikt (op iPhone en iPad) of in het vervolgkeuzemenu voor navigatie van Views (weergaven) (op Android), kun je op Albums tikken om al je albums en de foto's die je eraan hebt toegevoegd, te bekijken.

Delen met automatisch bijwerken

Als je lid bent van Eyefi Cloud en je deelt een album met vrienden en familie, dan kun je foto's aan het gedeelde album toevoegen waarna je vrienden en familie automatisch een melding krijgen als jij het album bijwerkt met nieuwe foto's.