Albums aanmaken op iPhone of iPad

Volg deze stappen om een nieuw album aan te maken op iPhone of iPad:

Om een nieuw leeg album aan te maken:

1. Tik op de Menu(Menu)-knop
  2. Tik op Albums (Albums)
  3. Tik op het New Album (Nieuw album)-icoon
  4. Voer een albumnaam in
  5. Tik op Foto's toevoegen (Foto's toevoegen) of tik op Klaar (Klaar)

Om een album aan te maken vanuit het foto's-overzicht:

1. Tik op een foto die je in je album wilt opnemen. Gebruik de multiselect functie in de rechterbovenhoek om meerdere foto's te selecteren, of druk op een titel en hou deze ingedrukt om alle foto's van een gebeurtenis, album of tag te selecteren
  2. Klik op het +-teken om het dialoogvenster Albums te laten tonen
  3. Voer de naam van het aan te maken album in het tekstvak in
  4. Tik op Create New Album (nieuw album aanmaken)