Albums aanmaken op Android

Er zijn twee manieren om een album aan te maken in de Eyefi Mobi-app voor Android:

Om een nieuw leeg album aan te maken:

1. Tik op de vervolgkeuzelijst Views (Overzichten)
  2. Tik op Albums (Albums)
  3. Tik op het New Album (Nieuw album)-icoon
  4. Voer een albumnaam in
  5. Tik op Foto's toevoegen (Foto's toevoegen) of tik op Klaar (Klaar)

Om een album aan te maken vanuit het foto's-overzicht:

1. Tik op Photos (foto's) linksbovenin om het navigatiemenu te laten tonen
  2. Tik op Albums
  3. Tik op het pictogram +
  4. Voer de gewenste naam voor het album in en tik op Create Album (album aanmaken)

Een album aanmaken vanuit foto's

1. Tik op een foto die je in je nieuwe album wilt opnemen (of gebruik de tool multiselect rechtsbovenin het scherm om meerdere foto's te selecteren)
  2. Tik op de knop Album
    OF
    Tik op de knop Menu en vervolgens op Add to Album (aan album toevoegen)
  3. Voer de gewenste naam voor het album in
  4. Tik op Create New Album (nieuw album aanmaken)