Nieuwe labels creëren op iPhone of iPad

Volg deze stappen om nieuwe labels aan te maken op iPhone of iPad:

1. Tik op een foto die je van een nieuw label wilt voorzien of gebruik de tool multiselect rechtsbovenin het scherm om meerdere foto's tegelijk te selecteren.  Als je alle foto's van een gebeurtenis wilt selecteren, tik je op de selectie-indicator links van de naam van het album.  Je kunt ook 'ingedrukt houden' en je vinger over een groep foto's verslepen om te selecteren.
  2. Tik op het pictogram tag (label) onderin het scherm om het dialoogvenster Tags (labels) te laten tonen
  3. Voer de naam van het aan te maken label in
  4. Tik op Create New Tag (nieuw label aanmaken)