Tag foto's en video's op iPhone en iPad

Volg deze stappen om foto's van een label te voorzien op iPhone of iPad:

1. Tik op een foto die je van een label wilt voorzien of gebruik de tool multiselect rechtsbovenin het scherm om meerdere foto's tegelijk te selecteren.  Als je alle foto's van een gebeurtenis wilt selecteren, tik je op de selectie-indicator links van de naam van het album.  Je kunt ook 'ingedrukt houden' en je vinger over een groep foto's verslepen om te selecteren.
  2. Tik op het pictogram tag (label) onderin het scherm
  3. Selecteer de labels die je wilt toevoegen door op het vinkje rechts van elke naam van een label te tikken
  4. Tik op Finish (beëindigen) als je klaar bent met het toevoegen van labels aan de geselecteerde foto's