Labels beheren op iPhone of iPad

Beheer labels op iPhone of iPad met de volgende instellingen:

1. Tik op de knop Menu
  2. Tik op Tags (labels)

In de weergave Tags (labels) kun je een foto selecteren (of gebruik de knop multiselect om meerdere foto's te selecteren) en de foto of foto's daarna delen, of er nieuwe labels aan toevoegen met de pictogrammen onderin het scherm.

Je kunt ook op de naam van een label tikken om deze te bewerken.

Verwijder een label door het rondje naast de naam van een label te selecteren en op het pictogram van de prullenbak te tikken in de rechter benedenhoek.