Tag foto's en video's op Android

Volg deze stappen om foto's van een label te voorzien op Android:

1. Tik op een foto die je van een label wilt voorzien of gebruik de tool multiselect rechtsbovenin het scherm om meerdere foto's te selecteren
  2. Tik op de knop Menu en tik op Add Tags (labels toevoegen)

OF
    Tik op het pictogram tag (label)
  3. Voer de naam van het toe te voegen label in
  4. Tik op de naam van het label wanneer het onder de tekstinvoer verschijnt
  5. Tik op het symbool + om het label toe te voegen
  6. Herhaal de stappen 3 t/m 6 om meer labels toe te voegen
  7. Tik op Save (opslaan) als je klaar bent met het toevoegen van labels