Verplaats foto's en video's naar de prullenbak

Belangrijke opmerkingen om te onthouden bij het verwijderen van foto's uit de Eyefi Mobi-app:

• Als foto's worden verplaatst naar de prullenbak, worden ze niet verwijderd tot de prullenbak wordt geleegd
  • Bij het verwijderen van een foto uit een album, blijft de foto in de originele gebeurtenis aanwezig en wordt deze niet naar de prullenbak verplaatst
  • Bij het verwijderen van een foto uit een gebeurtenis die ook in een of meerdere albums zit, wordt de foto naar de prullenbak verplaatst en verwijderd uit de overeenkomstige albums

Foto's verplaatsen naar de prullenbak:

Op iPhone of iPad

1. Selecteer een foto die je naar de prullenbak wilt verplaatsen, of gebruik de multiselect functie om meerdere foto's te selecteren, of druk op een titel en hou deze ingedrukt om alle foto's van een gebeurtenis, album of tag te selecteren
  2. Tik op het pictogram Trash (prullenbak)

Op Android

1. Tik op een foto die je naar de prullenbak wilt verplaatsen of gebruik de tool multiselect rechtsbovenin het scherm om meerdere foto's te selecteren
  2. Tik op de knop Menu en tik op Trash (prullenbak)