Verwijder foto's en video's permanent

Foto's permanent verwijderen:

Op iPhone en iPad

1. Selecteer een foto die je naar de prullenbak wilt verplaatsen, of gebruik de multiselect functie om meerdere foto's te selecteren, of druk op een titel en hou deze ingedrukt om alle foto's van een gebeurtenis, album of tag te selecteren
  2. Tik op het pictogram Trash (prullenbak)
  3. Tik op de knop Menu
  4. Tik op Trash (prullenbak)
  5. Tik op Empty Trash (prullenbak legen)

Op Android

1. Tik op een foto die je permanent wilt verwijderen of gebruik de tool multiselect om meerdere foto's te selecteren
  2. Tik op de knop Menu en tik op Trash (prullenbak)
  3. Tik in de vervolgkeuzelijst voor navigatie van Views (weergaven) om te navigeren naar de weergave Trash (prullenbak)
  4. Tik op de knop Menu
  5. Tik op Empty Trash (prullenbak legen)