Je Eyefi-account beëindigen

We vinden het jammer dat je vertrekt, maar als je je Eyefi-account wilt sluiten, volg dan deze stappen.

Opmerking: Alle foto's die je hebt geüpload naar Eyefi Cloud zullen worden verwijderd en kunnen niet worden teruggezet. Als je besluit je Eyefi-account te sluiten, maak dan back-ups van je foto's! 

Op het internet

  1. Open de Eyefi Web-app op app.eyefi.com
  2. Klik op de knop Menu
  3. Klik op Account
  4. Klik op Delete Account (account verwijderen)
  5. Voer uw wachtwoord in
  6. Klik op Verwijderen
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen