Alleen via WiFi overbrengen naar de Eyefi-cloud

De functie "Uploads via mobiel netwerk toestaan" geeft u de mogelijkheid om mobiele uploads naar Eyefi Cloud uit te schakelen als u databandbreedte wilt besparen of als u in een gebied met een onbetrouwbare verbinding bent.

Wanneer u deze optie uitschakelt uw telefoon zal wachten met foto's uploaden tot u hebt aangesloten op een lokaal draadloos netwerk. Echter, de app Eyefi Mobi zal nog wel een kleine hoeveelheid gegevens versturen over de wijzigingen die u maakt aan albums, labels en delen.

Als u een iPhone of iPad gebruikt en problemen hebt om uw Apple-apparaat te verbinden met uw Eyefi Mobi-kaart, kunt u bekende Wi-Fi-netwerken verwijderen om uw apparaten gemakkelijker aan te sluiten.

Opmerking: De Uploads via mobiel toestaan-optie verschijnt alleen als u bent aangemeld bij Eyefi Cloud.

iPhone en iPad

1. Tik op de knop Menu
  2. Tik op het pictogram Settings (instellingen)
  3. Tik op de schuifbalk naast Allow uploads via cellular (Uploads via mobiel netwerk toestaan) naar On (aan)

Op Android

1. Tik op de toets Menu

Tik op Settings (instellingen)

Opmerking: Druk op de knop Menu als je telefoon deze heeft. Tik daarna op Settings (instellingen) in het menu dat verschijnt
  2. Tik op de schuifbalk naast Allow uploads via cellular (Uploads via mobiel netwerk toestaan) naar On (aan)