Apps: Mobiel vs. internet

Eyefi Mobi is beschikbaar voor gebruik op twee hoofdplatformen: je iPhone, iPad of Android-apparaat of via het Internet met app.eyefi.com.

Eyefi Mobi mobiele apps

• Voor iPhone, iPad of Android-apparaten
  • Breng foto's van je Eyefi Mobi-kaart over naar je mobiele apparaat en synchroniseer daarna naar Eyefi Cloud
  • Overal je foto's bekijken met Eyefi Cloud
  • Delen met vrienden en familie via Eyefi Share, e-mail, tekstberichten of sites om op te delen

Web-app

• Voor pc en Mac
  • Op elke computer of tablet je foto's bekijken die al geüpload zijn naar Eyefi Cloud
  • Deel met familie en vrienden via Eyefi Share, e-mail of deel websites
  • Beheer uw account abonnementen
  • Upload foto's via drag & drop of binnen de app zelf
  • Ontdek karaktertrekken van uw fotograferen met het Ontdek Paneel
  • Creëer Smart Views om foto's te vinden met geselecteerde criteria