Waar worden mijn foto's opgeslagen?

Modus Mobi-Only

De Eyefi Mobi-app start standaard in modus Mobi-Only. Je Eyefi Mobi-kaart zal foto's overbrengen naar je iPhone, iPad of Android-apparaat, maar de Eyefi Mobi-app zal deze foto's niet naar Eyefi Cloud uploaden tenzij je je aanmeldt. In plaats van het uploaden naar Eyefi Cloud slaat je mobiele apparaat je foto's op in een speciale map. Bij iPhone en iPad is dit een map in de Eyefi Mobi-app (volg deze stappen om foto's van Eyefi Mobi te importeren naar je camerarol). Bij Android worden foto's opgeslagen in een map "Eyefi Mobi" in de Galerij.

Voor toegang tot modus Mobi-Only hoef je bij het installeren van de Eyefi Mobi-app alleen de instructies op het scherm te volgen. De Eyefi Mobi-app zal automatisch op de juiste locatie op je telefoon of tablet een map Eyefi Mobi aanmaken. Zolang je je niet aanmeldt bij Eyefi Cloud, zal de Eyefi Mobi-app blijven draaien in modus Mobi-Only.

Eyefi Cloud

Wanneer je je aanmeldt bij je Eyefi-account, uploadt de Eyefi Mobi-app foto's die je hebt overgebracht van je Eyefi Mobi-kaart van je telefoon of tablet naar Eyefi Cloud.

Je kunt de Eyefi Mobi-app daarna op een ander mobiel apparaat gebruiken, of gebruik de Eyefi Web-app om te synchroniseren met Eyefi Cloud en om je foto's op elke gewenste plek te bekijken.