Veelgestelde vragen Eyefi Mobi Desktop: Windows

Systeemvereisten voor Eyefi Mobi Desktop:

• Windows 7, 8 of 8.1 Pro
  • Microsoft .NET 3.5 framework
  • Windows-computer met een hardwarematige WiFi-kaart die is ingeschakeld
  • 2 GB RAM
  • 20 MB beschikbare ruimte op de harde schijf

Alle eerdere versies van Eyefi-software (Eyefi Center of Mobi Desktop Receiver) moeten worden verwijderd voordat Eyefi Mobi Desktop wordt geïnstalleerd.

Zal Eyefi Mobi Desktop voor Windows werken met elke Eyefi-kaart?

Eyefi Mobi Desktop werkt alleen met Eyefi Mobi-kaarten. Het is niet compatibel met ProX2, Connect X2 of andere generaties Eyefi-kaarten.

Kan ik Eyefi Mobi Desktop en de Eyefi Center-software tegelijkertijd geïnstalleerd hebben?

Je moet een keuze maken voor ofwel Eyefi Mobi Desktop of Eyefi Center; deze beide programma's kunnen niet tegelijkertijd geïnstalleerd zijn.

Zal Eyefi Mobi Desktop werken met mijn Windows 8 RT- of Surface RT-tablet?

Eyefi Mobi Desktop werkt alleen op systemen met 8 of 8.1 professional met een Intel- of AMD-processor. Eyefi Mobi Desktop ondersteunt ARM-apparaten niet.

Als ik een Mac heb, kan ik dan Eyefi Mobi Desktop voor Windows uitvoeren in een virtuele machine?

Eyefi Mobi Desktop heeft directe toegang nodig tot de draadloze kaart van de computer. Daarom zal de Windows-versie van Eyefi Mobi Desktop niet draaien in een virtuele pc-omgeving op een Mac.

Hoe stop ik met het overbrengen van foto's naar mijn computer en begin ik met het in plaats daarvan overbrengen naar mijn smartphone of tablet?

Om te voorkomen dat Eyefi Mobi Desktop automatisch verbinding maakt en foto's overbrengt van de Eyefi Mobi-kaart naar de computer, klik je op het pictogram voor Eyefi in de taakbalk en verlaat je de toepassing.

Als je het overbrengen van foto's naar de computer opnieuw wilt inschakelen, voer dan vanuit het startmenu of het startscherm opnieuw Eyefi Mobi Desktop uit.

Kan ik de foto's van mijn Eyefi Mobi-kaart overbrengen naar een netwerkstation?

Omdat Eyefi Mobi Desktop direct verbinding maakt met de Eyefi Mobi-kaart, is er tijdens het overbrengen van foto's geen toegang mogelijk tot andere netwerkbronnen. Netwerkstations, e-mail, het internet en andere netwerkdiensten worden automatisch hervat nadat de Eyefi Mobi-kaart alle in behandeling zijnde foto's heeft overgebracht naar de computer en de camera is uitgeschakeld.

Kan ik foto's van mijn Eyefi Mobi-kaart overbrengen naar meerdere apparaten tegelijk?

Op dit moment kan de Eyefi Mobi-kaart foto's overbrengen naar één apparaat tegelijk (een smartphone, tablet of computer). Nadat de Eyefi Mobi-kaart een foto heeft overgebracht, wordt deze gemarkeerd op een manier die overbrengen naar andere apparaten onmogelijk maakt.

Als mijn computer verbonden is met een bedraad netwerk, maar wel een draadloze kaart heeft, kan mijn Eyefi Mobi dan foto's overbrengen?

Als je verbonden bent met een bedraad netwerk, maar de draadloze kaart wel actief is, kan het voorkomen dat Eyefi Mobi Desktop niet automatisch kan schakelen naar de Eyefi Mobi-kaart. Zorg er in dat geval voor dat de camera is ingeschakeld en zoek in de lijst met draadloze netwerken naar de Eyefi Mobi-kaart. Het overbrengen zou moeten werken zoals verwacht bij het handmatig verbinden naar de Eyefi Mobi-kaart.