Kaart overzicht

Met de Eyefi Mobi-kaart is het niet nodig gemak op te offeren voor kwaliteit. Eyefi Mobi brengt automatisch je foto's van hoge kwaliteit van je digitale camera rechtstreeks over naar je Windows Phone, iPhone, iPad of Android-apparaat. Met de Mobi-apps van Eyefi en het lidmaatschap van Eyefi Cloud kun je foto's privé en beveiligd organiseren, synchroniseren, bekijken en delen.

Op zoek naar meer informatie over Mobi Pro? Bekijk nu de Mobi Pro Quick-Start Guide.

Foto's draadloos overbrengen

De in de Mobi-kaart van Eyefi ingebouwde WiFi-technologie maakt het mogelijk om foto's automatisch direct bij het nemen van de digitale camera over te brengen naar je mobiele apparaat. Koppel je Mobi-kaart van Eyefi eenvoudig aan je telefoon of tablet en de Mobi-kaart zal een eigen draadloos netwerk aanmaken dat direct verbinding maakt met je mobiele apparaat voor het overbrengen van foto's. Wanneer u onze desktop app gebruikt, kunt u foto's van uw camera overzetten op uw Mac of Windows PC.

Zonder problemen georganiseerd blijven

De mobiele Eyefi Mobi-app organiseert, groepeert en sorteert je foto's automatisch terwijl je ze maakt. Automatisch sorteren zorgt ervoor dat de foto's in groepen worden georganiseerd op datum en locatie; het is ook mogelijk eigen albums te maken om foto's te groeperen zoals jij dat wilt. Niet meer door honderden foto's bladeren om die ene te vinden die je nodig hebt.

Overal van je foto's genieten met Eyefi Cloud

Als lid van Eyefi Cloud heb je overal en altijd toegang tot je foto's. De krachtige synchronisatietechnologie van Eyefi Cloud synchroniseert je foto's automatisch over al je mobiele apparaten zodra je ze hebt gemaakt.

Deel foto's van hoge kwaliteit en verstuur automatisch updates

Deel je beste foto's van hoge kwaliteit van je digitale camera direct met Twitter, Facebook, Instagram of je favoriete sociale netwerk via je telefoon of je tablet. Leden van Eyefi Cloud genieten van extra voordeel met beveiligd, privé delen en automatische meldingen via de Eyefi-cloud.

Klaar om te beginnen?