Synchroniseren

Eyefi Mobi-apps synchroniseren door foto's te uploaden vanaf je telefoon of tablet naar Eyefi Cloud. Dit proces werkt als volgt:

1. Eerst maak je foto's met je camera en een Eyefi Mobi-kaart
  2. Je nieuwe foto's worden door je Eyefi Mobi-kaart overgezet naar de Eyefi Mobi-app op een telefoon of tablet
  3. Je telefoon of tablet uploadt nieuwe foto's naar de Eyefi Cloud
  4. Wanneer je je op een andere telefoon of tablet of je computer aanmeldt bij je Eyefi-account, worden de Eyefi Mobi-app of de Eyefi Web-app gesynchroniseerd met Eyefi Cloud om al je foto's weer te geven

Het synchroniseren gebeurt automatisch wanneer er nieuwe foto's in je Eyefi-account aanwezig zijn, waardoor het heel makkelijk wordt je foto's vanaf welke locatie dan ook te organiseren en te delen!