Activeringscode kwijt

Afhankelijk van de verpakking van de Eyefi Mobi-kaart is de activeringscode te vinden op de achterzijde van de plastic verpakking van de Mobi-kaart of achterop de ingesloten lidmaatschapskaart.

Als je de activeringscode van je Eyefi Mobi-kaart kwijt bent, kun je die op twee manieren terugvinden.

Activeringscode zoeken in de Eyefi Mobi-app

Als je de Eyefi Mobi-kaart op enig moment wilt toevoegen aan een andere telefoon, tablet of computer terwijl deze al gekoppeld is aan een iPhone, iPad of Android-apparaat, volg dan deze stappen om de activeringscode terug te vinden:

iPhone of iPad

1. Open de Eyefi Mobi-app
  2. Tik op het pictogram Menu en vervolgens op dat voor Settings (instellingen)
  3. Tik onder Eyefi Mobi cards (Eyefi Mobi-kaarten) op Activate & View Eyefi Mobi cards (Eyefi Mobi-kaarten activeren en bekijken)
  4. De activeringscode van elke Eyefi Mobi-kaart staat rechts van de naam van de kaart

Android

1. Open de Eyefi Mobi-app
  2. Tik op het pictogram Menu en vervolgens op dat voor Settings (instellingen)
  3. Tik onder Device Settings (instellingen apparaat) op My Eyefi Mobi cards (mijn Eyefi Mobi-kaarten)
  4. De activeringscode van elke Eyefi Mobi-kaart staat rechts van de naam van de kaart

Neem contact op met de Klantenondersteuning van Eyefi met uw MAC-adres

iPhone of iPad

1. Steek de Eyefi Mobi-kaart in je camera en maak een paar foto's
  2. Open, met de camera ingeschakeld, de Settings (instellingen) van je iPhone of iPad
  3. Tik op WiFi
  4. Zoek onder Choose a Wi-Fi Network (een WiFi-netwerk kiezen) het netwerk met de naam Eyefi Card XXXXXX

Schrijf de zes cijfers op aan het eind van het netwerk van de Eyefi-kaart; dit zijn de laatste zes cijfers van het MAC-adres van de Eyefi Mobi-kaart. Neem met deze informatie contact op met de Klantenondersteuning van Eyefi; zij zullen je de activeringscode voor de Eyefi Mobi-kaart toesturen.

Android

1. Steek de Eyefi Mobi-kaart in je camera en maak een paar foto's
  2. Laat de camera ingeschakeld zodat deze foto's kan overbrengen naar de Eyefi Mobi-app
  3. Ga daarna naar het menu Settings (instellingen) van je telefoon of tablet
  4. Tik onder Wireless & Networks (draadloos en netwerken) op Wi-Fi (WiFi)
  5. Zoek het netwerk met de naam Eyefi Card XXXXXX

Schrijf de zes cijfers op aan het eind van het netwerk van de Eyefi-kaart; dit zijn de laatste zes cijfers van het MAC-adres van de Eyefi Mobi-kaart. Neem met deze informatie contact op met de Klantenondersteuning van Eyefi; zij zullen je de activeringscode voor de Eyefi Mobi-kaart toesturen.