Setup voor Windows

Om een Mobi Pro kaart en Eyefi Mobi Desktop voor Windows in te stellen:

1. Download de Eyefi Mobi Desktop installer
  2. Voer het installatiebestand .EXE uit
  3. Volg de installatie-instructies op het scherm op
  4. Klik Start uw Eyefi Cloud ervaring of Bent u reeds lid? Inloggen
  5. Voer uw naam, e-mail en paswoord in en klik start uw Eyefi Cloud ervaring
    OF
    Klik Skip (Sla over) in de hoek rechtsonder
    OF
    Voer uw inloggegevens in en klik Inloggen opEyefi Cloud
  6. Klik Volgende
  7. Klik Start uw kaartactivatie
  8. Voer de tiencijferige activeringscode van de Eyefi Mobi-kaart in en druk op Next (volgende)
  9. Kies de mappen waarin Eyefi Mobi Desktop foto's en video's op de computer kan opslaan en klik vervolgens op Next (volgende)
  10. Steek de Eyefi Mobi-kaart in je camera, maak een paar foto's en wacht tot de foto's zijn overgebracht naar de computer
  11. Klik op Done (gereed) als het overbrengen is voltooid