Eyefi Mobi Desktop downloaden

Eyefi Mobi Desktop voor Windows

Met Eyefi Mobi Desktop kun je automatisch foto's versturen vanaf de Eyefi Mobi-kaart naar je Windows-computer.

Systeemvereisten voor Eyefi Mobi Desktop:

• Windows 7, 8 of 8.1 Pro, 10
  • Microsoft .NET 3.5 framework
  • Windows-pc met een hardwarematige WiFi-kaart die is ingeschakeld
  • 2 GB RAM
  • 20 MB beschikbare ruimte op de harde schijf

Download Eyefi Mobi Desktop gratis via de onderstaande knop Downloaden.

Downloaden

Eyefi Mobi Desktop voor Mac

Met Eyefi Mobi Desktop kun je automatisch foto's versturen vanaf de Eyefi Mobi-kaart naar je Mac.

Systeemvereisten voor Eyefi Mobi Desktop:

• OS X 10.10 of hoger met WiFi-capaciteit
  • 10 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
  • 2 GB RAM

Alle eerdere versies van Eyefi-software (Eyefi Center of Mobi Desktop Receiver) moeten worden verwijderd voordat Eyefi Mobi Desktop wordt geïnstalleerd.

Download Eyefi Mobi Desktop gratis via de onderstaande knop Downloaden.