Draadloze overdracht inschakelen op 'Eyefi Connected'-camera's van Nikon

Sommige Eyefi Connected-camera's schakelen de draadloze functie van Eyefi-kaarten standaard uit waardoor de Eyefi-kaart geen foto's en video's kan overbrengen. Als de Eyefi Connected-camera geen foto's overbrengt, kijk dan of deze functie op je Eyefi-kaart is uitgeschakeld. Volg de onderstaande instructies voor de camera om de Eyefi-functionaliteit in te schakelen.

Eyefi-overdracht inschakelen op 'Eyefi Connected'-camera's van Nikon

1. Druk terwijl de Eye-Fi-kaart op zijn plaats zit op de knop MENU.
  2. Ga naar het eerste gele tabblad met moersleutel.
  3. De laatst weergegeven optie is Eyefi Settings (Eyefi-instellingen).
  4. Markeer deze en druk op OK.
  5. Selecteer Eyefi Uploads. en stel deze optie in op Enable (inschakelen).
  6. Druk op de knop MENU.