Waarom worden mijn foto's niet geüpload vanaf de camerarol of de galerij?

De Eyefi Mobi-app zal elke foto slechts eenmaal naar Eyefi Cloud uploaden; geüploade foto's worden gemarkeerd als geüpload, onafhankelijk van het feit of ze op de camerarol of in de Galerij blijven staan.

Er kunnen ook problemen zijn met het uploaden van foto's vanaf de camerarol of de galerij als de optie Import from Phone Camera (importeren van camera van telefoon) wordt ingeschakeld nadat foto's zijn gemaakt met de camera van je telefoon. Raadpleeg Foto's importeren van de camera van je telefoon voor meer informatie over deze instelling.

Volg deze stappen om foto's opnieuw te importeren en te uploaden van de camera van je telefoon naar Eyefi Cloud:

1. Controleer eerst of de optie Import from Phone Camera (importeren van camera van telefoon) is ingeschakeld in de Eyefi Mobi-app (Android-telefoons uploaden automatisch vanuit de galerij)
  2. Open de foto in een app voor foto's bewerken (zoals Photo Editor van Aviary, Snapseed, Phojo, Instagram of een andere app die foto's kan exporteren)
  3. Exporteer de naar de camerarol of galerij te uploaden foto
  4. Open de Eyefi Mobi-app, die de geëxporteerde kopie van de foto dan zal uploaden naar Eyefi Cloud