Albums beheren

In de weergave Albums kun je foto's aan een album toevoegen, foto's uit een album verwijderen of geselecteerde foto's of albums delen.

Foto's toevoegen

Raadpleeg Foto's toevoegen aan albums om foto's toe te voegen aan je albums.

Foto's verwijderen

1. Open het album waaruit je foto's wilt verwijderen
  2. Selecteer de foto's die je wilt verwijderen
  3. Klik op de knop Remove (verwijderen) bovenin het scherm

Een album delen

Delen via e-mail

1. Open het album dat je wilt delen
  2. Klik op het pictogram Sharing (delen) in de rechter bovenhoek
  3. Klik op Eyefi Share (delen)
  4. Voer in het venster Sharing (delen) dat nu wordt getoond, de e-mailadressen in van de mensen met wie je wilt delen (onderwerp en inhoud bericht zijn optioneel)
  5. Klik op de knop Send (verzenden)

Een Eyefi Link voor een album verkrijgen

1. Open het album dat je wilt delen
  2. Klik op het pictogram Sharing (delen) in de rechter bovenhoek
  3. Klik op Eyefi Share (delen)
  4. Klik op Get Link (koppeling ophalen)
  5. Klik indien vereist op Enable Sharing (delen inschakelen)
  6. Klik op de knop Copy Link (koppeling kopiëren)

Foto's delen via een Eyefi Link

1. Open het album waaruit je foto's wilt delen
  2. Selecteer de foto's die je wilt delen
  3. Klik op de knop Get Link (koppeling ophalen) bovenin het scherm
  4. Klik op de knop Copy Link to Clipboard (koppeling kopiëren naar klembord)