Maak of voeg een tag toe aan foto's en video's

Volg de stappen hieronder om nieuwe etiketten aan te maken of voeg bestaande etiketten toe aan uw foto´s. U wilt misschien ook de Smart Tags-functie gebruiken om uw foto's automatisch te etiketteren in Eyefi Cloud.

Maak een nieuw etiket aan

1. Selecteer de foto's die u wilt etiketteren
  2. Klik op de Tag (etiket)-knop aan de bovenkant van het scherm
  3. Voer een naam in voor het etiket dat u wil aanmaken
  4. Klik op de Add Tag (etiket toevoegen)-baar onderaan de naam van het etiket
  5. Klik op Apply (toepassen)

Etiketten toevoegen aan foto's

1. Selecteer de foto's die u wilt etiketteren
  2. Klik op de Tag (etiket)-knop aan de bovenkant van het scherm
  3. Voer een naam van het etiket in om een etiket toe te voegen of te selecteren uit de dropdown-lijst
  4. Klik op Apply (toepassen)