Voeg foto's en video's toe aan albums

Foto's toevoegen vanuit ofwel de weergave Photos (foto's) of vanuit een album:

Foto's toevoegen vanuit de weergave Photos (foto's)

1. Ga naar de weergave Photos (foto's) en selecteer de foto's die je wilt toevoegen
  2. Tik op het pictogram Add to Album (aan album toevoegen) bovenin het scherm
  3. Voer de naam in van een album waaraan je de foto's wilt toevoegen of klik op het gewenste album
    OF
    Voer de naam in van een nieuw album waaraan je de foto's wilt toevoegen en klik op Create Album (album aanmaken)

Foto's toevoegen tijdens het bekijken van een album

1. Open het album waaraan je foto's wilt toevoegen
  2. Klik op de knop Action (actie)
  3. Klik op Add Photos (foto's toevoegen)
  4. Selecteer de foto's die je wilt toevoegen
  5. Tik op het pictogram Add Photos (foto's toevoegen) bovenin het scherm