Delen via e-mail

In de Eyefi Web-app is er een optie om albums te delen via e-mail met behulp van de knop Sharing (delen).

1. Open het album dat je wilt delen
  2. Klik op het pictogram Sharing (delen) in de rechter bovenhoek
  3. Klik op Sharing (delen)
  4. Voer in het venster Sharing (delen) dat nu wordt getoond, de e-mailadressen in van de mensen met wie je wilt delen (onderwerp en inhoud bericht zijn optioneel)
  5. Klik op de knop Send (verzenden)

Raadpleeg Delen via Eyefi Link voor meer informatie over delen van kleinere groepen foto's (zoals enkele foto's die niet in een album staan).