Hoe download ik mijn foto's in de originele resolutie?

De Eyefi Mobi-app en Eyefi Cloud optimaliseren foto's voor opslag- en weergavedoeleinden. Afhankelijk van de op je telefoon of tablet beschikbare opslagruimte worden de foto's in volledige resolutie nog steeds opgeslagen op je mobiele apparaat. De Eyefi Mobi-app kan foto's in volledige resolutie verwijderen van je telefoon of tablet als de ruimte beperkt is, maar deze foto's worden niet verwijderd tot deze zijn geüpload naar Eyefi Cloud.

Om je foto's in de originele resolutie te downloaden, gebruik je de Eyefi Web-app om je foto's van Eyefi Cloud te exporteren.